Vi arbetar ständigt för att du ska bli nöjd varje gång du är hos oss. Det gäller såväl köp av ny som begagnad bil som service och reparation eller köp av bildelar. Egentligen så fort du har kontakt med oss på Engströms och nyttjar några av våra tjänster.

Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment. Engströms Bil är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT samt VW Transportbilar. Vi har alltid ett brett sortiment av begagnade bilar.

Kom gärna in och provkör någon av våra bilar, för att uppleva känslan av din framtida bil. När du skall byta, Köpa begagnad eller ny bil, så kan vi hjälpa dig med det mesta. Vi har bilhallar i Linköping, Västervik och Vimmerby.
För att nå vår vision om utomordentligt nöjda kunder krävs ett systematiskt arbetssätt och till vår hjälp har vi ett kvalitetssystem som uppfyller kraven för ISO 9001.
Kraven för att vara återförsäljare till Volkswagen är tuffa och detaljerade.
En gång om året får vi besök av TÜF som kontrollerar att vi följer gällande krav.
Vi utför även regelbundet egna interna revisioner som ett led i att ständigt bli bättre.
I vår strävan att ständigt utvecklas arbetar vi aktivt med att få in våra kunders synpunkter genom kundundersökningar.
Slumpmässigt utvalda kunder bli uppringda och intervjuade. Du som kund kan även lämna feedback till oss via vår hemsida.
Resultaten sammanställs och granskas och handlingsplaner tas fram. Responsen från våra kunder peppar oss i vårt arbete för ständiga förbättringar.

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner