Med vår kärlek och omsorg
blir din bil som ny igen

Vi ger din bil den kärlek och omsorg den förtjänar.

En välvårdad bil får längre livslängd och ger ett högre andrahandsvärde. Vi är specialister inom bilvård och utför allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering till lackskyddsbehandling samt glasförsegling av vindrutan. Låt oss hjälpa dig att ta hand om din bil.

Boka bilvård här

Bilvårdspaket och tilläggstjänster

Läs mer om våra bilvårdspaket och tilläggstjänster

BRONS

Det här paketet passar dig som vill ha en skinande fin bil på utsidan. 

SILVER

I vårt mellanpaket ingår både en utvändig tvätt och en invändig rengöring. Detta paket passar dig som vill få en skinande bil både på utsidan och insidan.  

GULD

Guldpaketet passar dig som vill ha en grundlig rengöring av din bil. Utöver det som ingår vårt bilvårdspaket Silver polerar och vaxar vi bilen samt gör en grundlig motortvätt. 

PLATINA

Platina är vårt mest omfattande och heltäckande bilvårdspaket. Här ingår en invändig klädseltvätt** men inte minst det viktiga lackskyddet. Detta passar dig som är mån om att behålla värdet på din bil och vill ge den lite extra kärlek och omsorg.

LACKSKYDD (Intyg medföljer)

En lackskydd bibehåller lackens spänst och motståndskraft vilket höjer andrahandsvärdet och bibehåller nybilskänslan på din bil. Det bevarar glansen och ger ett effektivt skydd mot solens skadliga ultravioletta strålning, oxidation orsakad av miljöföroreningar och vägsalt. En lackskyddsbehandling håller i ungefär 12 månader och efter det rekomenderar vi att man gör en återbehandling för bästa resultat. Ett intyget på utfört arbete följer med behandlingen.

GLASFÖRSEGLING

Rutor som har behandlats med glasförsegling blir lättare att hålla rena då smuts och insekter inte fäster lika bra. Rutorna blir också vattenavstötande vilket gör att regndroppar snabbare glider av glaset jämfört med en obehandlad ruta, vilket i sin tur innebär att vindrutetorkarna inte behövs användas lika frekvent. Under vinterhalvåret underlätter en glasbehandling att skrapa rutorna rena från is. 

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner