Byta eller laga bilruta? 

Vindrutan är en del av bilens bärande konstruktion och en vital del av din bil. Till exempel behöver din airbag stöd av vindrutan för att fungera korrekt vid en krock, vindrutan stärker också karossen.

Laga eller byt

Om du har tur händer ingenting när du hör det distinkta “klicket” av en sten som träffar vindrutan. Har du otur efterlämnar stenen en skadad vindruta och du har då två alternativ, att laga stenskottet eller att byta vindrutan. Om skadan är liten kan den med fördel lagas. Våra anläggningar i Linköping, Västervik och Vimmerby kan hjälpa dig snabbt och billigt med detta, självrisken kostar högst någon eller några hundralappar beroende på vilket försäkringsbolag du har. Det är viktigt att laga stenskottet snabbt. Ett stenskott på din bilruta är början till en spricka och dessutom kan smuts och fukt samlas i stenskottet vilket försvårar lagningen och ibland gör den omöjlig. Välkommen att ringa oss för rådgivning eller kom förbi någon av våra anläggningar i Linköping, Västervik eller Vimmerby.

Välj ort och sedan bilmärke, så ser du vilket telefonnummer du ska kontakta oss på.

Linköping  Västervik  Vimmerby

 

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner