All-in. Om du kör bilen sköter vi resten.

Med Volkswagen Transportbilars helhetskoncept får du en unik tjänstebil som skräddarsys för just dig och dina behov. Full koll på ekonomin och flexibla finansieringslösningar. Det är det vi kallar "All-in".

Företagsbilar

Vi på Engströms Bil hjälper våra företagskunder att hitta rätt lösning bland det stora utbudet av företags- och förmånsbilar.

Oavsett storlek på företag så kan processen att hitta rätt alternativ av fordon och finansieringslösningar vara svårt.

Vi kan hjälpa dig med exempelvis bilpolicy, TCO-kalkyler, skräddarsy företagsavtal och övriga frågor som kan vara svåra att få svar på.

Volkswagen körjournalsapp

Vare sig du sitter i bilen eller är på språng någonstans, erbjuder Volkswagen Transportbilar dig en hel uppsättning med användbara och underhållande appar för din Smartphone eller Surfplatta. En utav dessa är Volkswagen Transportbilar körjournalsapp.

Körjournalen har tagits fram för att du som kör Volkswagen Transportbilar enkelt ska kunna hålla reda på dina resor oavsett om det är i tjänsten eller privat. Med valfria intervall exporterar du över informationen i körjournalen från din smartphone till din dator via e-post.

Körjournals-appen är kostnadsfri och du laddar ner den till iOS eller Android på deras officiella nerladdningsställen.

Kontakta oss 

Stefan Swenson
Tel 013-23 30 33

e-post

David Petri Ingmarsson
Tel 013-25 50 46

e-post

Stefan Petersson
Tel 013-23 30 16

e-post

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner