Tjänstebil från ŠKODA

En bra affär för både föraren som företaget

Miljöfokusering är en självklar ingrediens vid tillverkning av våra bilar och något som ŠKODA ständigt arbetar med för att utveckla ytterligare. ŠKODA använder resurser och energi vid tillverkningen av bilarna på ett så effektivt sätt som möjligt för att minska belastningen på miljön. ŠKODAs modellprogram är utvecklat för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Green Line

De mest bränsleeffektiva versionerna i ŠKODAs modellutbudI begreppet GreenLine inryms en rad tekniska faktorer som samverkar och tillsammans minimerar såväl förbrukning som CO2-tal. De bidragande teknikfaktorerna är idag bland annat start-och-stoppsystem, bromskraftåtervinning, lättviktsmaterial och lättare produkter, lättrullande däck, aerodynamiska lösningar, utväxling i växellådan samt effektiva Common Rail dieselmotorer.

ŠKODA körjournalsapp

Vare sig du sitter i bilen eller är på språng någonstans, erbjuder ŠKODA dig en körjournal i din Smartphone eller Surfplatta. Körjournalen har tagits fram för att du som kör ŠKODA enkelt ska kunna hålla reda på dina resor oavsett om det är i tjänsten eller privat. Med valfria intervall exporterar du över informationen i körjournalen från din Smartphone till din dator via e-post. Körjournals-appen är kostnadsfri och du laddar ner den ifrån App Store eller Google play.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner