Audi Tjänstebil

Med Audis helhetskoncept får du en unik tjänstebil som skräddarsys för just dig och dina behov. Full koll på ekonomin och flexibla finansieringslösningar. Det är det vi kallar "Business by Audi".

Skatteinformation

Hur stor tjänstebilskostnaden blir per månad beror på storleken på SKV-nybilspris (inkl extrautrustning) för den Audimodell som du väljer. Nybilspriset fastställs årligen av Skatteverket och följer din Audi under hela innehavstiden. Det beror även på din marginalskatt, hur mycket du kör, eventuell reduktion och avdrag för resor till och från jobbet.

Så här räknar du som tjänstebilsförare ut förmånsvärdet:

• 31,7% av prisbasbeloppet, för 2016 är basbeloppet 44.300 kr
• 75% av Statslåneräntan, för 2016 är Statslåneräntan 0,65%, multiplicerat med bilens pris enligt Skatteverkets prislista
• 9% av bilens pris enligt SKVs prislista, upp till 7,5 prisbasbelopp
20% av den del av bilens SKV-pris som överstiger 7,5 prisbasbelopp

I bilkonfiguratorn kan du bygga din Audi och se förmånsvärdet och leasingavgiften för den specifika Audimodell du är intresserad av. Välj till eventuell extrautrustning och se hur förmånsvärdet/leasingavgiften beräknas efter bilen som du vill ha den.

För ytterligare information om vad som påverkar ditt förmånsvärde kontakta oss på Engströms Bil.

Audi Leasing - enkel finansiering

Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Audi Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

• Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill
• Leasing löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar, kapital som ägarna förväntar sig en avkastning på
• Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet och likviditet.
• Inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) vid leasing
• Få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer och framförallt är skonsammare mot miljön.

Audi Leasing kan med fördel kombineras med Audi Försäkring och Audi Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

I bilkonfiguratorn kan du bygga din Audi och se leasingavgiften och förmånsvärdet för den specifika Audimodell du är intresserad av. Välj till eventuell extrautrustning och se hur leasingavgiften/förmånsvärdet beräknas efter bilen som du vill ha den.

Audi Försäkring - märkesförsäkring med förmånlig premie

Audi Försäkring är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Skadebesiktning görs av närmaste Audiverkstad, som självklart också tar hand om eventuella reparationer. Bilen repareras lika självklart med Audi Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet.

Allt detta ingår i vår bilförsäkring:

• Helt ny Audi eller 120% av marknadsvärdet om bilen blir totalskadad
• 3.000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti
• Maskinskadeförsäkring som gäller längre, 8 år och upp till 15.000 mil
• Ingen självrisk vid stöld i bilen med fabriksmonterat originallarm
• Ingen maxgräns för däck och fälgar gäller även fabriksmonterad elektronisk utrustning
• Rabatterad försäkring när ni finansierar bilen med Audi Financial Services

Audi Försäkring kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Audi Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

För mer information om Audi Försäkring gå in på www.audibilforsakring.se eller ring dem på 0770-110 210.

Audi Serviceavtal - ökad kostnadskontroll och bättre andrahandsvärde

Med Audi Serviceavtal betalar ni en fast månadskostnad, vilket underlättar budgetering och uppföljning, oavsett om ni har ett eller flera fordon i er vagnpark. Samtidigt servas era bilar hos auktoriserad Audiverkstad, med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg.

Audi Serviceavtal ger er många fördelar:

• Enkel kontroll på kostnaderna för service
• Fast månadskostnad under hela avtalstiden
• Möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal
• Reparation med Audi Originaldelar
• Förlängd Audi MobilitetsGaranti
• Ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen

Audi Serviceavtal kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Audi Försäkring - allt på en faktura och betalning per månad.

Audi körjournalsapp

Vare sig du sitter i bilen eller är på språng någonstans, erbjuder Audi dig en hel uppsättning med användbara och underhållande appar för din Smartphone eller Surfplatta. En utav dessa är Audi körjournalsapp.

Körjournalen har tagits fram för att du som kör Audi enkelt ska kunna hålla reda på dina resor oavsett om det är i tjänsten eller privat. Med valfria intervall exporterar du över informationen i körjournalen från din smartphone till din dator via e-post. Körjournals-appen är kostnadsfri.

Den finns för både iOS och Android. Sök efter den på respektive plattforms officiella nedladdningsställe.

För mer information prata med oss på Engströms Bil.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner