Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring är unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Skadebesiktning görs av din närmaste Volkswagenverkstad, som självklart också tar hand om eventuella reparationer. Din bil repareras lika självklart med Volkswagen Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet.

Allt detta ingår i vår bilförsäkring: 

• Du får en helt ny Volkswagen eller 120% av marknadsvärdet om din bil blir totalskadad
• 3.000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti
• Maskinskadeförsäkring som gäller längre, 8 år och upp till 15.000 mil
• Ingen självrisk vid stöld i bilen med fabriksmonterat originallarm 
• Ingen maxgräns för däck och fälgar gäller även fabriksmonterad elektronisk utrustning
• Rabatterad försäkring när du finansierar bilen med Volkswagen Financial Services 
• Volkswagen Försäkring kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Volkswagen Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

Kombinera med märkesfinansiering

Om du kombinerar märkesfinansiering med Volkswagen Försäkring får du en försäkring som följer finansieringens avtalstid, t.ex. 24, 36 eller 60 månader.

Prisvärda tilläggsförsäkringar

För att komplettera din grundförsäkring har du möjlighet att komplettera din bilförsäkring med tilläggsförsäkring:

• Hyrbil: Ersätter 75 % av hyrbilskostnaden (100 % vid semesterresa utomlands) i upp till 60 dagar, om din bil skadas och skadan är ersättningsbar av bilförsäkringen.

Kontakt

Volkswagen Försäkring erbjuder snabb och smidig skadehantering som hanterar både vagnskadegaranti och märkesförsäkring – en kontakt och telefonnummer för alla stöld- och skadeärenden, dygnet runt - 0770-110 140. Taxi, budbilar och bilar i yrkesmässig trafik kan inte försäkras i Volkswagen Försäkring.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner