Körglädje och trygghet i skön kombination

Som ägare av en SEAT ska du kunna kombinera den utmanande och moderna känslan på vägen med extra trygghet bakom ratten. Därför har SEAT Försäkring tagit fram en modern försäkring som kompletterar körglädjen i din bil med ett skräddarsytt försäkringsskydd. SEAT Försäkring finns för både privatperson och företag.

Jämför oss gärna

Eftersom vår försäkring anpassats till din SEAT innehåller den ersättningsnivåer utöver det vanliga. Sedan får du flera unika fördelar med din SEAT Försäkring:

Du får lägre självrisk

Det är nog så tråkigt att drabbas av en större skada på sin bil. Med SEAT Försäkring blir det lite lättare. Du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.

Ny SEAT vid totalskada

Vi vill ge dig som kör en ny bil extra mycket trygghet. Du får en helt ny bil om din SEAT totalskadas innan den är två år eller har gått 4 000 mil. Har du en äldre bil får du en ersättning som ligger 20 % över marknadsvärdet.

Maskinskadeförsäkring som gäller längre

Skador på motorn kan kräva omfattande reparationer. Då gäller det att ha bra villkor. Vår maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är 8 år gammal eller har gått 15 000 mil. Mycket bättre villkor än så går knappt att få.

Din SEAT är i trygga händer

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. SEAT är inget undantag. Därför repareras din bild på auktoriserade SEAT-verkstäder av experter som kan varje SEAT-modell in i minsta detalj.  Vi använder alltid SEAT originaldelar på auktoriserade SEAT-verkstäder.

Snabb och smidig skadehantering

Vår Skadejour är alltid öppen, dygnet runt. När något händer kan du därför få snabb hjälp. Du kan anmäla skadan på webben, utan papper och krångel. Precis som det ska vara.

Fördelaktig finansförsäkring

Du får en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura med betalning per månad.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner