Ett års garanti

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet; en mycket omfattande 12 månaders trygghetsgaranti.

Bytesrätt

Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan bil i vårt sortiment, så kan du göra detta inom 10 dagar från köpet.

En bil i bästa skick

För att få ingå i Das WeltAuto-programmet krävs godkänt på kvalitetskontrollen som omfattar 122 punkter. Varje bil kontrolleras noga av vår tekniker så att den är i bästa möjliga skick.

En bra affär

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

Provkörning

Du har alltid möjligheten att provköra för att försäkra dig om att den bil du är intresserad av passar dig och dina behov.

Professionell rekonditionering

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen.

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

Skräddarsy din bil

Du har möjlighet att ge din bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör, exempelvis lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar m.m.

Mobilitetsgaranti

Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående förutsatt att du lämnar in din bil för Grundservice/Long Life Service på en auktoriserad verkstad.

Certifierade säljare – nöjda kunder

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Läs mer om Das Welt Auto här

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner