Det finns många bra skäl att hyra bil av oss på Europcar

Som ett dotterbolag i Volkswagenkoncernen har vi möjlighet att erbjuda nya bilmodeller tidigt, ofta samtidigt som de lanseras på marknaden.

Biluthyrning med garanti

Det är snabbt & enkelt att hyra bil hos oss. I allt vi gör tänker vi på att det ska vara smidigt för dig när du hyr bil av oss. Våra unika garantier ger dig snabba lösningar om någonting händer på vägen. Genom vårt kvalitetscertifierade verksamhetssystem kan lova att de gäller i hela Sverige.

5 minuter: Vi lovar att leverera hyrbilen på rätt plats och tid. Om vi skulle bli försenade med 5 minuter eller mer tar vi inte betalt för första hyresdygnet. Det gäller förbokade hyror både vid leverans och vid hämtning "över disk". I det senare fallet gäller 5 minuter från det att du kommer fram till disken tills du har nyckeln i handen.

45 minuter: Om någonting händer på vägen, lovar vi att presentera en lösning inom 45 minuter från det att du tar kontakt med oss. En lösning ska i första hand vara en ny hyrbil. Andra alternativ kan vara en övernattning på hotell i väntan på den nya bilen eller en taxiresa. Tar det längre tid än 45 minuter att ordna en lösning bjuder vi på ett hyresdygn.  

Varmt välkommen till Europcar!

Kontakta din närmaste ort mer information och bokning

Linköping   Västervik   Vimmerby

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner