2019-05-06

Stabil dragbil med familjekomfort

Niklas Hoflund är återförsäljare för Alstor skogsmaskiner i företaget NH Skogsteknik AB. Maskinen är bland de minsta på marknaden, men kräver ändå en rejäl trailer och dragbil. Totalvikten landar på drygt 3500 kg.

– Jag kör nu min andra Volkswagen Amarok och jag är väldigt nöjd med den som dragbil för mina maskiner.

Den är stabil såväl på motorvägen som i jobbig terräng. Niklas har tidigare kört en handfull pickuper av andra märken och han ångrar inte bytet.

– Komforten man får i Amaroken är oslagbar. Den är nästan i samma klass som en personbil. Men eftersom flaket är stort och min kåpa har serviceinredning så är bilen oslagbar som en allround-bil.

Han känner sig mycket nöjd med både bilen och Engströms Bil, även om han inte har besökt verkstaden så ofta.

– På min förra Amarok så hann jag inte ens byta en lampa innan den rullat åttatusen mil och det var dags att byta den mot den nuvarande. Så jag har inte träffat verkstaden så ofta. Och det är ju positivt. Jag känner att jag har bra kontakt med säljarna och får alltid hjälp med frågor om det uppkommer något.

Vill du veta mer om NH Skogsteknik AB och derasmaskiner och släpvagnar så besök NH Skogsteknik AB:s hemsida här.

Vill du bli lika nöjd som Niklas när det gäller kvalitetsfordon,välkommen till Volkswagen Transportbilar på Engströms Bil i Linköping.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Produktion Webbpartner